Социална ангажираност

„Джой Фешън" ЕООД  e социално отговорна компания, ангажирана с подкрепа на социални каузи и партньорства, които имат за цел да подпомогнат и подобрят живота на деца и възрастни в неравностойно положение и да им предоставят възможност за пълноценна интеграция в обществения живот. Партньор сме и на редица инициативи, които насърчават и развиват уменията на младежи в областта на спорта и културата.

Грижата за очите е основна потребност на всички хора, за да водят пълноценен живот. Като компания, която предоставя оптични продукти и услуги, нашите усилия са насочени към осигуряване на възможности все повече хора да имат достъп до висококачествена грижа за очите. Ние вярваме, че доброто зрение увеличава шансовете за успех на всички.

Вижте повече за някои от каузите, които подкрепяме:

767h360_450x150_fit_478b24840a

СОУ за деца с нарушено зрение Луи Брайл

Джой Фешън" ЕООД подкрепя СОУ за деца с нарушено зрение Луи Брайл, като отделя част от ежемесечните си приходи от продажби.

767h360-kino_450x150_fit_478b24840a

Кино за незрящи

Grand Optics e партньор през последните години на София Филм Фест и заедно предоставят уникалната възможност на публиката със зрителни проблеми да се докосне до най-новите филмови заглавия от българското и световно кино.

767h360-kwiat_450x150_fit_478b24840a

Безплатен очен скрининг за деца и младежи

Компанията подкрепя инициатива за профилактика на детското зрение в партньорство с KWIAT.

 
Регистрирай се за нашия бюлетин тук!
x

Всеки месец ще получаваш най-актуалните ни предложения и промоции.